Online bestellen bij Shato

Bestel gemakkelijk en snel!

4,4 (377 beoordelingen)

Nieuw

Draai na iedere bestelling aan het rad en maak direct kans op mooie prijzen!

Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo.

Vandaag
Afhaaltijden: 16:00 - 23:00
Bezorgtijden: 16:00 - 22:30
Bezorgkosten:v.a. € 2,50
Bezorgen vanaf:€ 17,50
Gratis bezorgd vanaf:€ 0,00
Ginnekenweg 69
4818 JB Breda
+31 76 520 6561

Shato viert 30 jaar! (& Bekroond tot Beste Restaurant van Breda 2023!)

Per 1 januari passen we de prijzen aan om de kwaliteit en service die u van ons gewend bent te blijven garanderen. We waarderen uw voortdurende steun en begrip in deze periode. Dank voor uw begrip en trouwe klantschap.

Over ons

Shato Breda is meer dan 30 jaar een begrip in Breda aan de Ginnekenweg. Restaurant Shato is het eerste restaurant in Breda waar drie diverse keukens samenkomt tot één multi-culturele keuken! U kunt keuze maken uit de Turkse keuken met Iskender of Döner, de Marokkaanse keuken met Harira soep of ga je toch voor een klassieker de Italiaanse pizza? Of gewoon voor alledrie! uw beleving onze verantwoordelijkheid.

Bij Shato streven we naar klanttevredenheid en gericht op de wensen van ons gasten. Gastvrijheid staat bij ons op de eerste plek. Iedereen is welkom en mag zijn zoals hij, zij of die is. Bij onaangename ervaring willen we u vriendelijk vragen om dit te melden bij ons. Dat kan anoniem per post of per mail (info@shato.nl).

Sinds het bestaan van Shato is er veel gebeurd! Meerdere verbouwingen, de aanpassingen aan het menukaar maar ook de mensen. Wij hebben kinderen zien opgroeien, kinderen die met papa en mama mee uiteten gingen zijn nu zelf papa of mama geworden! Misschien wel het mooiste wat er is. Maar ook een reeks tegenslagen als de economische crisis, corona en de inflatie maakt het niet altijd makkelijk om door te gaan. Hiervoor zijn soms gedwongen aanpassingen nodig.

Reservering

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van de link hieronder. Gemakkelijk en snel kunt u een tafel reserveren. U kunt ook ons bellen op 0765206561 voor reserveringen. Voor reserveringen vanaf 16 personen verzoeken wij om telefonisch contact op te nemen. Mocht u buiten openingstijden willen reserveren dan kunt u een mail sturen naar info@shato.nl. Graag uw naam, tijd, aantal personen en eventueel voorkeurstafel aangeven.


Onze deuren zijn op alle dagen van de week geopend vanaf 16:00 tot middernacht. U kunt vooraf al een reservering plaatsen.

Duurzaamheid

Ook bij Shato zorgen we ervoor dat er minder voedsel verspild wordt. Elk bedrijf of organisatie pakt dat op zijn eigen manier aan. Wij vinden het belangrijk om op een goede manier om te gaan met vlees die over is en deze niet te verspillen. Daarom heeft Shato een programma opgezet waarbij overgebleven vlees en groentes wordt gedoneerd aan gezinnen die het moeilijk hebben.

Ons bedrijf vindt het belangrijk om op een goede manier om te gaan met voedsel en deze niet te verspillen. Daarbij staat circulariteit hoog op de agenda. Veel van overgebleven voedsel wordt hergebruikt in andere gerechten, zoals bij de huisgemaakte Linzensoep. En mocht er dan nog voedsel over zijn? Dan maakt de kok een verrassingsmenu voor alle medewerkers. Alleen samen verminderen we de voedselverspilling, doe je mee?

#Samen-tegenverspilling

Reserveren

Bezorgen of afhalen

Uiteraard is het mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Wil je snel geholpen worden? Bestel eenvoudig en snel op onze eigen website en wij zorgen dat je eten klaar staat op het door jou gekozen tijdstip. Betaal direct online snel en veilig met iDEAL, zo hoef je in de winkel niets meer af te rekenen.

Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Wil je direct kunnen genieten van je maaltijd? Betaal direct online snel en veilig met iDEAL, zo hoef je aan de deur niets meer af te rekenen.*

*vanwege personeelstekort kunnen bezorgtijden langer duren dan u gewend bent van ons. Excuus voor het ongemak.

Bekijk menukaart

Vacature stagiair

Wilt je solliciteren? Stuur ons een mail: info@shato.nl

Meeloopstage Horecamedewerk(st)er Shato*

Opleidingsniveau: MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4

Dagen per week: 3, 4 of 5 dagen

Beschikbaar: vanaf september 2024

Stageduur: 2, 4 of 8 maanden (in overleg)

Beschikbaarheid: 24 - 32 per week (parttime of full-time)

Stagesoort: Meewerkstage

Stagevergoeding: 200-400 euro op part/full-time basis (in overleg)

Als Horecamedewerker maak je onze gasten, jong en oud, blij met de heerlijkste kapsalons, Turkse en Italiaanse pizza’s, salades en desserts van Breda. Word een van de meest geliefde medewerkers van ons restaurant en combineer je kooktalent met een flinke portie klantvriendelijkheid.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons willen helpen bij het bereiden van diverse gerechten zoals kapsalon, schotels, pizza’s, desserts en meer. Werktijden zijn beschikbaar overdag en eventueel ’s avonds (diensten beginnen vanaf 15:00 uur tot ongeveer 21-23 uur).

Altijd al willen werken in een semi-fastfood restaurant met hoge klantgerichtheid? Benieuwd hoe wij ons concept al 30 jaar succesvol houden? En wil je weten hoe het is om aan de Ginnekenweg te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

* Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap en zijn wij een schoolvoorbeeld voor de horecabranche

Ik wil graag solliciteren!

Zijn wij te laat of heeft u klachten? Mail ons!

Helaas komt het wel is voor dat we iets vergeten zijn, bestelling niet op tijd aankomt of misschien heeft u wel een compliment! Laat het ons weten. Wij staan altijd open voor feedback en zetten onze gasten altijd op de eerste plaats. 

Daarbij ook alvast onze welgemeende excuses. Als mensen kan het voorkomen dat we fouten maken. Ons streefdoel is om geen fouten te maken natuurlijk! 

U kunt ons bereiken op mail info@shato.nl. Wij streven ernaar om zo snel als mogelijk te reageren op uw mail.

Compliment geven of klacht indienen

Partners

Sinds het bestaan van Shato werken wij samen met partners. Wij geloven in dat je samen meer kunt bereiken. Een samenwerking met hetzelfde doel kan voor een restaurant een positief hebben op de reputatie en het aantrekken van nieuwe gasten en/of medewerkers.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Wilt u ook partner worden? Stuur ons een mail info@shato.nl of bel ons op 076 - 520 65 61.

Ik wil partner worden

Gemiddelde beoordeling:

4,4
op basis van 377 beoordelingen
5
4
3
2
1
Bekijk alle beoordelingen

2 uur wachten op bezorging is erg lang

De presentatie van de kapsalon met vier frietjes er bovenop was erg leuk. Ook het extraatje in de vorm van een gratis nagerecht(tje) was erg sympathiek.

Het eten is prima zoals altijd !! Goed verzorgd en netjes op tijd besteld Ga zo door Topper

Bezorgtijden

maandag: -
dinsdag: -
woensdag: -
donderdag: -
vrijdag: -
zaterdag: -
zondag: -

Afhaaltijden

maandag: -
dinsdag: -
woensdag: -
donderdag: -
vrijdag: -
zaterdag: -
zondag: -